Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (5.70 secunde)
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Astfel, la data de 31 decembrie 2008 numarul de societati comerciale cu participare straina la capitalul social inmatriculate pe parcursul anului trecut era de 18.
Finantele sustin insa ca au respectat toate procedurile si formalitatile privind dialogul social.
Volksbank Romania, controlata de grupul Volksbank International, si-a majorat capitalul social cu 39,2 milioane de euro in aprilie, Intesa Sanpaolo Romania a primit un aport de 29,7 milioane de euro la capitalul social in iunie, in timp ce Millennium Bank Romania si-a majorat capitalul social cu 23,85 milioane de euro in februarie.
La scurta vreme dupa ce Ion Iliescu a avut surpriza sa descopere, la Congresul PSD, ca, vorba filosofului, "azi nu e ieri", s-au auzit soapte despre un nou "pol social". ... Poate, si din aceasta cauza, asteptarea nasterii "polului social" n-a provocat nici un fel de emotii la "dreapta".
Social-democratii se afla in aceste zile intr-o astfel de situatie. ... Dupa cum alearga intre Palatul Victoria si Cotroceni, social-democratii sunt pe cale chiar asta sa pateasca - sa-si juleasca nasul sau, si mai rau, sa-si rupa gatul. Exista insa o imprejurare care ar trebui sa-i lamureasca pe social-democrati.
Totodata, investeste continuu in campanii de comunicare si educare, tinand legatura constant cu clientii sai prin intermediul actiunilor integrate de marketing public relations, social media si proiecte speciale la TV.
O profesie prin care esti mereu aproape de cei care au nevoie, fie ca sunt copiii, adulti sau persoane in varsta, asistentii sociali fiind cei care, in virtutea meseriei si a unor abilitati profesionale indispensabile, stiu sa ofere o mana de ajutor celor care au nevoie de ea.
O profesie prin care esti mereu aproape de cei care au nevoie, fie ca sunt copiii, adulti sau persoane in varsta, asistentii sociali fiind cei care, in virtutea meseriei si a unor abilitati profesionale indispensabile, stiu sa ofere o mana de ajutor celor care au nevoie de ea.
La 5 aprilie 2006, Basescu i-a acuzat pe liberali de "smecherie", afirmand ca acestia au trecut, intr-o sedinta de Guvern, o ordonanta de urgenta prin care 7% din actiunile Loteriei sa poata fi insusite de Consiliul de Administratie si de salariati.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD.
O asemenea surprinzatoare fidelitate capata o oarecare logica doar daca este corelata cu apartenenta UDMR la PPE (situatie in care o alianta cu PSD-ul acum, cand PD este deja cu un picior in tabara popularilor europeni, nu mai este posibila) si, eventual, cu recenta promovare, printr-o ordonanta de urgenta, a legilor proprietatii - ale caror noi prevederi permit minoritatii maghiare sa-si recapete sediile de scoli, institutii, etc.
• Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Pentru o eficientizare a activitatii propriilor echipe, conducerea centrala social-democrata a elaborat un ghid antifrauda in care sunt mentionate spre informare diverse metode de fraudare la care s-ar pute preta adversarii politici.
In spatele schimbarii directorilor se afla Catalin Chelu, unul dintre marii actionari ai societatii, despre care se spune ca ar detine concertat circa 13% din capitalul social al SIF Oltenia.
Presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele fondator Ion Iliescu si presedintele Organizatiei Bucuresti Dan Ioan Popescu i-au ascultat, dar i-au si povatuit joi seara pe tinerii social-democrati din Capitala, la o intalnire care a avut loc la centrul de afaceri „Union“.
Atacul liderului social-democrat s-a indreptat in principal inspre ministrul Elena Udrea. ... In opinia fostului premier, "pentru a atrage turisti straini nu este suficienta o campanie de promovare in Romania. ... Social-democratii si-au afirmat sustinerea pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Udrea.
Iliescu a vorbit de "slabirea fibrei competitive si a credibilitatii" partidului si a acuzat unii lideri ai partidului, fara a da nume, ca "fac concesii paguboase " si abandoneaza principiile social-democrate. El a spus ca in ultimii ani s-a manifestat in partid "tendinta de promovare a unor oameni cu bani".
Principalul mediu social al copilului este familia, de aceea, intr-o lume din ce in ce mai secularizata, trebuie sa readucem in atentie valoarea unica a vietii de familie si sa cultivam valorile specifice familiei.
In tara noastra, statul si biserica au colaborat fara a se confunda, consider ca se impune de urgenta initierea unei dezbateri ample despre un nou parteneriat social stat-biserica, cu stabilirea unor parametri clari , inclusiv cei de ordin economic si financiar.
google-analytics.com